Akadémia | 2024. Ápr. 22.

Nélkülözhetetlen pontokért utazunk, itthon a városi elsőbbségünket őrizhetjük meg

Nagy csatákat vívunk idegenben a dobogós helyekért, hazai terepen pedig veszprémi rangadóra kerül sor.
Az elmúlt hét bővelkedett izgalmas mérkőzésekben, egyből a nyitó meccsen egy végletekig kiélezett párbaj során sikerült U16 korosztályban két pontot szerezni, egyben a dobogó legfelső fokára fellépni. A többi korcsoportban is remekeltek a fiúk, mindenki megvívta a maga csatáját, és ezzel sikerült a tabella helyezéseit megfelelően átrendezni. Négy fordulóval a bajnokságok (némelyik esetében az alapszakasz) vége előtt eképpen állunk:
  • FU16 I. osztály: Jelenleg 36 ponttal elsők vagyunk, két ponttal megelőzve a FTC-t, akikkel a héten játszunk idegeben, így ismét tétmérkőzésre kerül sor. 33 ponttal a CYEB-Budakalász, valamint az OTP Bank - Pick Szeged követi őket, ezáltal elég szoros az élboly a legfiatalabbaknál.
  • FU18 I. osztály - Nyugat: Harmadik helyen állunk jelenleg, 7 ponttal a NEKA és 3 ponttal a Balatonfüred mögött, de 10-zel megelőzve a negyedik Budakalászt. A héten a 8. helyen álló Budai Farkasokhoz látogatunk majd.
  • FU20. I. osztály - Nyugat: Mindössze kettő ponttal vagyunk lemaradva a listavezető Balatonfüredhez képest, és 4 pont az előnyünk a harmadik Budai Farkasokhoz viszonyítva, így a budaörsiekkel vívott eheti találkozónk mindenképpen kulcsfontosságú lesz majd.
  • NB I/B Férfi: Stabilan őrizzük a második pozíciónkat hat ponttal a Győr mögött és ugyanennyivel a Szigetszentmiklós előtt. A következő napokban azonban helyi presztízsmeccset játszanak a fiúk, a 14. helyen álló Fejér-B.Á.L. Veszprémet fogadják majd - erre a találkozóra is természetesen mindenkit piros színbe öltözve várunk majd!
Szeretnénk folytatni az elmúlt heti kiemelkedő győzelmi sorozatunkat, hiszen egyre kevesebb forduló van, így minden pont számít a helyezések tekintetében. A hét második felében az alábbi időpontokban és helyszíneken várjuk szurkolóinkat:
 
2024. április 25. (csütörtök) 16.40
FU18 I. osztály - Nyugat
Budai Farkasok - Rév - Veszprém Handball Academy
Helyszín: Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand, Budaörs
 
2024. április 25. (csütörtök) 18.20
FU20 I. osztály - Nyugat
Budai Farkasok - Rév - Veszprém Handball Academy
Helyszín: Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand, Budaörs
 
FU16 I. osztály
Ferencvárosi TC - Veszprém Handball Academy
Helyszín: Népligeti Faház, Budapest
 
NB I/B Férfi
Veszprém Handball Academy - Fehér-B.Á.L. Veszprém U21
Helyszín: DEVM Csarnok
 
Szeretettel várjuk szurkolóinkat minden mérkőzésünkre. Hajrá Veszprém!

PARTNEREINK